Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heiloo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Oosterzij 140
1851 PS Heiloo
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Heiloo - Walking dinner

Met het walking dinner heeft Your Choice Catering Heiloo een nieuwe ster aan het cateringfirmament geïntroduceerd. Een walking dinner is een combinatie van een heerlijke diner en een staande receptie. Eten en praten met iedereen die u tegenkomt kan tijdens een walking dinner tegelijkertijd. Hoe dat werkt? Dat leggen we u hier graag uit!

Walking dinner concepten

Een walking dinner wordt nogal eens verward met een lopend buffet, maar dat is het nadrukkelijk niet. Het eten staat namelijk niet op een lange tafel waar u langsloopt, maar het wordt naar u toe gebracht terwijl u zich in het gezelschap vrij beweegt.
Het walking dinner concept is erg populair geworden omdat het dynamisch is en de gast de nodige bewegingsvrijheid geeft. Hieronder ziet u een drietal arrangementen die we voor u samengesteld hebben om u een indruk te geven van wat er zoal mogelijk is.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Dynamisch en ongedwongen

Your Choice Catering Heiloo past het walking dinner volledig aan uw wensen en aan uw budget aan. De gerechten worden op handbordjes geserveerd, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat u loopt te knoeien met uw eten of dat u ruzie krijgt met uw bestek. Terwijl u rondloopt en praat met wie u wilt, geniet u van culinaire hoogstandjes die door onze chef (deels) ter plekke worden bereid. Onze ervaring leert dat u met ongeveer acht van deze gerechten voldoende heeft om iedereen uitgebreid te laten proeven van alles dat er voorbij komt en tevens een verzadigd gevoel te geven. Als u vragen of opmerkingen over ons walking dinner arrangement heeft, horen we die graag. Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende prijsopgave op maat.

Praktisch en lekker

Met een walking dinner heeft u het genot van een echt diner in combinatie met de voordelen van een staande receptie. U hoeft niet op een plek te blijven zitten en u kunt toch dineren. Een geniaal idee, toch? Onze cateringmensen beschikken over alle benodigde vaardigheden om een en ander soepel te laten verlopen. Iedereen krijgt zijn of haar gerecht op professionele wijze geserveerd en de bordjes worden fraai verzorgd opgediend. Onze kok kan zelfs, als dat nodig is, een complete keuken meenemen. In ons uitgebreide overleg met u zullen we alle details bespreken die van toepassing zijn op uw specifieke wensen ten aanzien van de inhoud van het menu, het aantal gangen, de dranken en de aankleding van de feestlocatie. Want dat laatste kan Your Choice Catering Heiloo ook voor u verzorgen. Zo krijgt u het walking dinner dat u wenst, zonder onaangename verrassingen, want bij geldt nog steeds dat afspraak ook écht afspraak is!

Met een drankje

Een walking dinner maakt u pas echt af met een lekker drankje erbij. We kunnen u zelfs desgewenst ons speciale drankenarrangement aanbieden. Voor slechts € 7,50 per persoon, all-inclusive, geneiten u en uw gasten drie uur onbeperkt van ons "Hollandse dranken assortiment". U kunt daarbij ook gebruik maken van onze materialen zoals een tapinstallatie en onze glazen. Bel of mail ons als u vragen heeft over het speciale drankenaanbod of over een van onze andere arrangementen. Wij staan graag voor u klaar!

Wat kost een walking dinner?

Wat een walking dinner kost, bepaalt u zelf in feite. Er is namelijk een aantal factoren waar de prijs voor zo'n culinaire feestavond van afhangt. Zo is er de inhoud van het menu, het aantal gangen, de grootte van de groep en de aard van de gerechten die allemaal een rol spelen. Uit ervaring kan Your Choice Catering Heiloo u alvast een indicatie geven. Een gemiddeld walking dinner kost € 30,00 per persoon. Wat u precies kwijt bent, kunt u ons eenvoudig vragen door ons te bellen op ons gratis telefoonnummer of door ons een contactformulier in te sturen. U krijgt dan een geheel vrijblijvend prijsopgave op maat van ons.

Bel ons gratis op 0800 4890 489 of vul onderstaand contactformulier. U hoort zo snel mogelijk van ons!