Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heiloo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Oosterzij 140
1851 PS Heiloo
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Heiloo - Materialen

We zijn uiteraard geen verhuurbedrijf voor feestattributen en partymaterialen, maar Your Choice Catering Heiloo is u desondanks graag van dienst om u de nodige spullen te bezorgen. Besteedt u de verzorging van uw feest of event aan ons uit? In dat geval voorzien we u, tegen een scherp tarief, van alle materialen die u nodig heeft.

Service 2.0

Onze klanten zijn van ons gewend dat we totale service leveren. Service 2.0 noemen we dat. Bij die service hoort ook het faciliteren van allerlei zaken die bij een feest of een event komen kijken en die niet direct met het eten en de drank te maken hebben.
Your Choice Catering Heiloo is van mening dat er geen kleine of grote feesten bestaan. Ons team kent alleen feesten die goed verzorgd zijn en feesten die dat niet zijn. En met die laatst genoemde gebeurtenissen hebben wij niets te maken! Ons motto is: als we iets doen, doen we het niet goed, maar beter! Overigens bedoelen we met materialen niet het serviesgoed, het bestek en het tafellinnen. Die horen namelijk bij elke cateringopdracht standaard bij de prijs inbegrepen.

Beleving van sfeer

De beleving van sfeer is voor Your Choice Catering Heiloo wezenlijk van belang bij iedere verjaardag, bruiloft, bedrijfsopening en elk ander event. Voor het eten en de drank kunt u volledig op ons veertrouwen en ook wat de aankleding en de styling betreft, zit u bij ons goed. Mocht u behoefte hebben aan materialen zoals verlichting, geluid, springkussens, mega opblaasfiguren, speeltoestellen of andere spullen, dan zijn deze voor een geringe meerprijs bij ons te huur. Bovendien kunt u gebruik maken van onze expertise om uw feestlocatie om te toveren in elk gewenst decor. Van een bedrijfsloods maken wij een skihut of een discotempel. Heeft u vragen over de mogelijkheden die Your Choice Catering heeft op materiaalgebied? Bel of mail ons dan vandaag nog. Wij staan u met raad en daad terzijde!

Materialen volgens afspraak

Bij Your Choice Catering Heiloo staat u als klant centraal. Al onze materialen leveren we volgens de afspraken die we vooraf maken en volgens de voorwaarden die we vastleggen. Ons doel is uitsluitend om u de best mogelijke service te bieden tegen de meest scherpe prijs. Van uw feest maken wij een gebeurtenis waar uw gasten het nog heel lang over gaan hebben. Ons netwerk is de afgelopen tientallen jaren enorm uitgebreid. De contacten die wij hebben zorgen ervoor dat wij aan heel veel materialen kunnen komen, zonder dat we daar onze klanten de hoofdprijs voor hoeven te laten betalen. Wilt u weten wat wij in uw geval kunnen betekenen? Bel of mail ons dan vandaag nog. Wij maken graag tijd vrij om u een vrijblijvend advies en een offerte op maat te geven.

Een greep uit ons materialenaanbod vindt u als u op in onderstaand overzicht klikt.

Huurmaterialen (pdf)