Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heiloo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Oosterzij 140
1851 PS Heiloo
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Heiloo - Private dinners

Privé diner

Een private dinner, of in gewoon Nederlands: een privé diner, is in korte tijd zeer populair geworden bij Your Choice Catering Heiloo. Het genot van een uitgebreid diner op sterrenniveau in de vertrouwde omgeving van bijvoorbeeld de eigen huiskamer, is iets dat veel mensen bovenaan hun verlanglijstje hebben staan. Wilt u uw huisgenoten of uw vrienden verrassen met een private dinner? Laat u dan heerlijk verwennen door onze keukenbrigade met de lekkerste gerechten, zonder dat u zelf uren in de keuken hoeft te staan. En het mooiste is dat uw keuken er na afloop glanzend schoon bij staat!

Origineel cadeau

Your Choice Catering Heiloo staat voor kwaliteit en vakmanschap. Onze kok en ons serverend personeel is getraind, geschoold en zeer ervaren in het bereiden en opdienen van een super-de-luxe privé diner waarvan u zelf in de hand heeft hoe het is samengesteld. Vlees, vis, groente, bijgerechten; in overleg gaan we tot in detail bepalen wat er op uw bord en dat van uw gasten verschijnt.
De producten die wij gebruiken zijn vanzelfsprekend kakelvers en van hoge kwaliteit. We richten ons geheel naar uw wensen als het gaat om ingrediënten en combinaties, maar als u onze chef zijn gang wilt laten gaan, kan dat natuurlijk ook. We garanderen u dat u er zich geen bult aan zult vallen!
En bij een dergelijke culinaire verwenavond hoort natuurlijk ook een lekkere wijn (of twee!). Onze sommelier maakt in overeenstemming met het menu dat u krijgt een selectie van wijnen die er perfect bij passen. Geef iemand eens een origineel cadeau en regel voor hem of haar een private dinner. We weten zeker dat u er hoge ogen mee gooit!

Menu inpressie        

Gezelschap

Genieten van lekker eten, heerlijke wijn en goed gezelschap is voor u waarschijnlijk ook luxe in optima forma. Your Choice Catering Heiloo kan u een dergelijke gastronomische smulpartij in uw eigen vertrouwde huiskamer of op een andere locatie van uw keuze, bieden voor een prijs waarvan u misschien verrast zult zij. In positieve zin uiteraard!
U kiest zelf het menu, u kiest de locatie en u kiest het gezelschap, wat wilt u nog meer? En de keuken? Die nemen we als dat nodig is, gewoon mee. Onze keukenbrigade kookt namelijk in de keuken die voorhanden is, maar als die niet aanwezig is of niet toereikend, dan vullen we dat zelf aa met de spullen die de chef nodig heeft. Ons team is creatief, flexibel en gepassioneerd over eten en drinken. Dat zal ook blijken uit het feit dat de chef en het serverend personeel u bij iedere gang op een enthousiaste manier vertellen wat u eet en drinkt.
Een private dinner bestaat - afhankelijk van uw wensen en uw budget - uit drie tot acht gangen. Ons team verzorgt een private dinner voor groepen vanaf 8 personen of voor een bedrag vanaf € 500,00. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden; we komen er in onderling overleg samen wel uit!

Proeven met alle zintuigen

Een private dinner is geen kwestie van lekker eten alleen. Het is een kwestie van een totaalplaatje dat moet kloppen: het eten moet smaken, de wijn moet lekker zijn en het moet er ook mooi uitzien. Your Choice Catering Heiloo heeft dat heel goed in de gaten. Vandaar dat u bij onze private dinners altijd eet met uw tong, uw, neus en uw ogen. Niet alleen wordt het eten smaakvol gepresenteerd, ook voor de aankleding van de tafel dragen wij de zorg. In de voorbereiding komen dus niet alleen de gerechten en de wijnen aan de orde, maar zullen we ook afspraken maken over de styling. Een private dinner dat is een gastronomische verwenavond pur sang!

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Heeft u er al zin in? Wilt u meer weten over een privé diner of een van onze concepten? Bel ons of stuur ons een contactmail. We verheugen ons op u!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.