Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heiloo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Oosterzij 140
1851 PS Heiloo
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Heiloo - Buffetten

Van standaardwerk moeten we bij Your Choice Catering Heiloo niets hebben, dat willen we gelijk duidelijk maken. Dat we onze buffetten ingedeeld hebben in een aantal 'standaardbuffetten' heeft alleen tot doel om u een overzichtelijk aanbod te kunnen laten zien. U bent zelf degene die bepaalt hoe uw buffet er uit komt te zien. Afhankelijk van de gelegenheid, het aantal gasten en uw budget, verzorgen wij voor u het ideale buffet voor u. Laat ons maar weten wat u graag wilt wijzigen en wij laten u genieten van een geweldig buffet op maat. Prettig geregeld, toch?

Buffet voor elk feest

Een passend buffet voor elk feest en ieder event, dat kunnen wij voor u regelen. Een buffet is namelijk perfect bij verjaardagen, bruiloften, personeelsfeesten en afscheidsrecepties. Kortom: een buffet is geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Your Choice Catering Heiloo maakt op basis van een persoonlijk contact gedegen afspraken over de samenstelling en de opstelling van het buffet van uw keuze. Onze duidelijke communicatie en persoonlijke betrokkenheid garandeert u dat er niets mis kan gaan. Afspraak = afspraak! En dat geldt ook voor de kosten. Een smakelijk, gevarieerd buffet hoeft bij ons in elk geval niet te betekenen dat u kapitalen kwijt bent!

Loop eens door ons buffet aanbod en informeer vrijblijvend naar de mogelijke wijzigingen en prijzen:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Geen verrassingen achteraf

Your Choice Catering Heiloo maakt u vooraf duidelijk wat u moet betalen voor onze buffetten. Wij confronteren onze klanten niet graag met verrassende facturen waar andere bedragen op staan dan wij afgesproken hebben. Alle bedragen die wij u in rekening brengen zijn inclusief BTW en schoonmaakkosten. Het servies, de tafels en het bestek, de meest basale materialen, maken bovendien ook onderdeel uit van onze buffetarrangementen.

Met al uw vragen, opmerkingen en commentaar kunt u elke dag terecht bij ons.
Your Choice Catering Heiloo geeft u met alle plezier een deskundig antwoord en een vrijblijvende prijsopgave. Waarom zou u nog wachten? Bel vandaag nog!

Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 489 of u vult ons contactformulier in. Wij laten u zo snel mogelijk iets horen!