Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heiloo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Oosterzij 140
1851 PS Heiloo
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Heiloo - Entertainment

"Life is a stage and each must play our part". Zonder entertainment is geen enkel feest of event compleet, dat staat vast. En ook bij het regelen van het entertainment dat past bij uw verjaardag, jubileum, bedrijfsopening of bruiloft, kan Your Choice Catering Heiloo u uitstekend van dienst zijn. Wij zorgen voor de inwendige én de uitwendige mens! Muziek, een toneelact, activiteiten voor de kids, we zijn van alle markten thuis. Zo wordt uw familiereünie een gezellige spelletjesmiddag en uw bruiloft een spetterend dansfeest. Wat we doen, doen we goed. En dat geldt zeker voor het entertainment!

Nog net geen toveren

Your Choice Catering Heiloo regelt uw feest of uw event precies zoals u dat wilt. Het is nog net geen toveren, maar het scheelt niet veel! De service die wij bieden gaat verder dan catering en styling alleen. Op het gebied entertainment, locaties en materialen weten onze medewerkers van wanten. We denken mee met u en we denken vooruit, waardoor we ongewenste verrassingen buiten de deur houden. Onze ervaring en expertise maakt het mogelijk dat we net zo gemakkelijk een sweet sixteen feest organiseren als een zakelijke, formele receptie. Wilt u een dance DJ inhuren of een live band met een speciaal repertoire? Misschien wilt u een zanger van het Nederlandse levenslied of een Marco Borsato look-a-like? Y our Choice Catering Heiloo gaat geen uitdaging uit de weg. We maken van een ongezellige zaal met tl-verlichting een sfeervolle feestlocatie waar uw gasten zich naar hartenlust kunnen amuseren.

Muziek en meer

Niet alleen muziek is belangrijk als omlijsting van een feest, er zijn nog tientallen andere mogelijkheden om uw gasten te vermaken. Heeft u al eens gedacht aan boerengolf of een heuse stormbaan als teamactiviteit? Wellicht is uw personeelsdag geschikt voor een workshop of een cabaretduo dat een programma op maat verzorgt? Vraag ons naar de mogelijkheden en we geven u met alle plezier een vrijblijvend advies. Originele ideeën hebben we meer dan genoeg!

Persoonlijk en professioneel

Your Choice Catering Heiloo is uiterst professioneel, maar altijd persoonlijk betrokken. Communicatie vinden wij erg belangrijk. Een afspraak die u met ons maakt, staat muurvast. In onderling overleg bepalen we het verloop van uw feest en uw wensen ten aanzien van de catering, de drank, de aankleding en het entertainment. Daarbij houden we uiteraard ook rekening met uw budget!

Over de afgelopen twintig jaar hebben wij niet alleen ontzettend veel ervaring opgedaan, we hebben ook een groot netwerk opgebouwd waaruit we kunnen putten. Dat maakt ons aanbod uitgebreid en het geeft ons de mogelijkheid om u een scherpe prijs te kunnen bieden voor al onze concepten.

Wij zien uw telefoontje of u mail heel graag tegemoet. Zonder verplichtingen geven we u een vrijblijvend advies en een prijsopgave op maat.

Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!