Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heiloo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Oosterzij 140
1851 PS Heiloo
tel. 072 - 7440058

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Heiloo - Bedrijfsfeesten

Your Choice Catering Heiloo maakt van uw bedrijfsfeest een echte happening. Bestaat uw bedrijf 10 jaar? Gaat u uitbreiden of uw intrek nemen in een nieuw pand? Dat mag u natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Voor het organiseren en cateren van elk bedrijfsfeest bent u bij ons team aan het goed adres. Niet alleen de culinaire kant, maar het entertainment, activiteiten en styling regelen we voor u. Maakt u zich zorgen of alles wel goed gaat verlopen? Dan heeft u met Your Choice Catering Heiloo een gouden greep gedaan. Wij nemen u alles uit handen en verzekeren u van een geslaagd bedrijfsfeest voor u en uw gasten!

Alles in de hand

Your Choice Catering Heiloo houdt graag alles onder controle. Wij maken voorafgaand aan uw bedrijfsfeest duidelijke afspraken met u en houden ons daar strikt aan. Gastronomisch zijn ons mensen onovertroffen en ook voor wat betreft styling, het organiseren van activiteiten en de benodigde materialen, staan ze hun mannetje. Wat denkt u van een professionele visagist om de kleine gastjes te schminken? Of een heuse hindernisbaan als ludieke personeelsactiviteit?
Tel daar de aankleding en de muziek bij op en u zult zien dat u nergens omkijken naar heeft.

Maatwerk is de standaard

Maatwerk is bij Your Choice Catering Heiloo de standaard. Omdat geen enkele bedrijfsopening hetzelfde is, bekijken we iedere gelegenheid als uniek. Uw event zal door ons gedegen voorbereid en in elkaar gezet worden. Het team waarover wij beschikken functioneert als een geoliede machine. Onze mensen spelen in op de vraag die u neerlegt en gaan ervan uit dat u bepaalt hoe uw bedrijfsfeest eruit komt te zien. Ons doel is het om hoogstaande service te leveren. Mocht u meer willen weten over ons aanbod of heeft u ideeën waarvan u zich afvraagt of die waargemaakt kunnen worden, laat het ons dan gewoon weten. Samen zorgen we voor een bedrijfsfeest waar iedereen nog lang met plezier aan terugdenkt!

Van alle markten thuis

Your Choice Catering Heiloo organiseert al ruim twintig jaar bedrijfsfeesten van allerlei aard. Van een gezellige familiedag met clowns, teamactiviteiten en muziek tot en met een spetterend feest dat tot in de kleine uurtjes doorgaat: u zegt het maar! Onze cateringconcepten zijn zo veelzijdig dat er altijd wel een concept bij zit dat geknipt is voor uw bedrijfsfeest. Heeft u liefst een uitgebreid buffet? Of wilt u uw gasten verwennen met een super-de-luxe walking dinner? Laat u verrassen door wat wij te bieden hebben. En vindt u niet precies wat u zoekt? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij maken onze reputatie van flexibel en persoonlijk betrokken maar al te graag waar.

Stipt en adequaat

Onze dienstverlening is uiterst professioneel. Zeker bij een bedrijfsfeest mag niets zomaar aan het toeval overgelaten worden. Stipt en adequaat pakken we de organisatie van uw bedrijfsfeest aan, waarbij onze ervaring en expertise ervoor zorgen dat er niets misgaat. Vanaf het moment dat we uw gasten verwelkomen met een glaasje bubbels tot en met het moment dat er opgeruimd en afgewassen moet worden: Your Choice Catering Heiloo is er voor u van begin tot eind!

Contact

Bij vragen over mogelijkheden, locaties en prijzen neemt u vrijblijvend contact op met ons. Wij nemen met alle plezier de tijd voor u en geven u een onderbouwd advies en een prijsopgave op maat. Bel ons gratis nummer of vul ons contactformulier in en wij laten zo snel mogelijk van ons horen. Tot ziens!